Izvor: tanjug
11.01.2021 u 20:18
0

BUŠ U ŽALOSTI: Sestra bivšeg predsednika preminula od Kovida 19

Sestra bivšeg predsednika SAD, Džordza H. W. Buša i tetka Džordža W. Buša, preminula je u nedelju od komplikacija izazvanim korona virusom.

OVO MORATE ZNATI

EKSKLUZIVNO! MARIĆ SPREMAN ZA VUČIĆA: Ovo nas čeka u 2021. (ĆIRILICA U 21 SAT)

IRAN ZVECKA ORUŽJEM! Prave nuklearni reaktor koji može da proizvodi materijal za bombu!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK: Opet više od 2.000 zaraženih!

POKRENUT OPOZIV TRAMPA! Optužen da je podsticao na pobunu protiv SAD!

VLADA SRBIJE DONELA ODLUKU! Velike subvencije za ovu privrednu delatnost!

Elis je imala 94 godine, a umrla je bolnici u Konkordu, u državi Mašačusets.

Njen sin, Aleksander Elis, rekao je za Njujork Tajms da je hospitalizovana sa visokom temperaturom 30. decembra i da je tada utvrđeno da boluje od kovida.

Iako je njena cela porodica bila republikanska, Elis je bila veliki demokrata ceo život, a bila je i šef sekcije Nove Engleske za legalnu odbranu i edukacioni fond, ali je radila i u kampanji svog sestrića tokom kandidature za predsednika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter