Izvor: Fars News
11.01.2021 u 17:10
0

IRAN ZVECKA ORUŽJEM! Prave nuklearni reaktor koji može da proizvodi materijal za bombu!

Portparol Odbora za nacionalnu bezbednost i spoljnu politiku iranskog parlamenta Abul Fadil Amoui najavio je da njegova zemlja radi na projektovanju nuklearnog reaktora sličnog reaktoru za tešku vodu Arak.

OVO MORATE ZNATI

HOROR ZIMOVANJE! GORE APARTMANI NA ZLATIBORU: Vatrogasci na licu mesta

NA KOSOVU POPLAVE SRUŠILE JOŠ JEDAN MOST: Naređena hitna evakuacija građana, naneta velika šteta

POPLAVE KAKVE SE NE PAMTE! Vanredna situacija u nekoliko opština

EKSKLUZIVNO! MARIĆ SPREMAN ZA VUČIĆA: Ovo nas čeka u 2021. (ĆIRILICA U 21 SAT)

U prekidu zeleznički saobraćaj između Pirota i Sukova

– Tokom današnjeg sastanka Odbora za nacionalnu bezbednost i spoljnu politiku razgovarali su o tome kako primeniti Zakon o strateškom postupku za ukidanje embarga i zaštitu prava ljudi – rekao je Amoui.

– Ovom sastanku je prisustvovao pomoćnik šefa Organizacije za atomsku energiju i pomoćnik ministra spoljnih poslova Behrouz Kamalandi, koji je dao objašnjenje o načinu primene različitih odredbi ovog zakona.

SAZNAJTE I:

KIŠA NAPRAVILA HAOS I U LESKOVAČKOM KRAJU: Neprekidno padala četiri dana

VESIĆ SE PRIJAVIO ZA VAKCINACIJU PROTIV KORONE: Sada čekam da moja država odredi kada ću da primim vakcinu

NEKOLIKO SELA OSTALO BEZ STRUJE: Padavine prave problem na dalekovodima

PULMOLOZI UPOZORAVAJU: Ne ignorišite dugotrajan kašalj

MINISTARSTVO RAZMATRA DVA SCENARIJA: Evo kome je bliži i kako bi NASTAVA MOGLA DA IZGLEDA

– Organizacija za atomsku energiju trenutno radi, prema rasporedu, na dizajniranju reaktora sličnog reaktoru za tešku vodu Arak, pre nego što ga opremi – rekao je on.

Dodao je da je Kamalandi tokom sastanka potvrdio da je iransko Ministarstvo spoljnih poslova u svojim međunarodnim kontaktima jasno stavilo do znanja da je zakon o „strateškoj proceduri za okončanje embarga“ prošao sve pravne faze, ističući da „neće dozvoliti stranim stranama da krše zakon“.

SVE O SPORTU

JAPANCI PROTIV OLIMPIJADE: Domaćini Igara u strahu zbog korone!

SRBINOVO VELIKO NE AUSTRALIJANCIMA: Neočekivana odluka Đokovića pred njegov omiljeni turnir!

BOKSERSKI SPEKTAKL VEKA: Holifild poručio da je spreman za osvetu Tajsonu!

U nedelju je Iran otkrio da će povećati obogaćivanje uranijuma, ukoliko Sjedinjene Države ne okončaju svoju ekonomsku blokadu i sankcije protiv Islamske Republike.

Međutim, malo je verovatno da će Trampova administracija ukinuti sankcije Iranu, moraće da sačekaju dok Džo Bajden ne bude inaugurisan.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter