Izvor: Srbija Danas
15.02.2021 u 21:27
0

DALI BLIZANCIMA IMENA KORONA I KOVID: Osoblje u BOLNICI ŠOKIRANO nakon ove ODLUKE novopečenih roditelja

U jeku pandemije koronavirusa, svet je šokirala vest da su roditelji novorođenih blizanaca odlučili da bebama, dečaku i devojčici, daju ime Kovid i Korona. 

Indijski par koji je nedavno dobio blizance dao je bebama imena Kovid i Korona. Roditelji žive u gradu Rujpur, a nakon rođenja blizanaca u šali su rekli da će im se deca tako zvati. Osoblje u bolnici nastavilo je u šali da ih tako zove, pa su roditelji na kraju odlučili da zaista deci daju ova imena u znak sećanja na situaciju koja je zadesila celu planetu. 

PROČITAJTE JOŠ

„BILA JE PRIJATNA I VREDNA“ Oglasio se direktor bolnice kod Niša, progovorio o smrti medicinske sestre

DUBAI U ČAST SRBIJE: Burdž Kalifa sija u bojama srpske zastave! (FOTO)

DETALJI TRAGEDIJE U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI U GORNJOJ TOPONICI: Pacijenti lupanjem dozvali pomoć

HOROR KOD STADIONA: Sa pištoljem u ruci prišao i napao novinare koji su radili prenos uživo

Majka koja ima 27. godina potvrdila je vest o ovome za indijsku agenciju PTI.

-Počelo je kao šala, ali kada je bolničko osoblje počelo da ih zove tako, konačno smo odlučili da im damo ime po pandemiji – rekla je majka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter