Izvor: Tanjug
20.07.2021 u 13:13
0

DEČAK UBIJEN U ŠKOLI! Na mestu zločina pronađena sekira

Školarac (16) iz Singapura je optužen za ubistvo dečaka (13) u kupatilu škole, a na mestu zločina je pronađena sekira.

Policija je u ponedeljak u školi u Singapuru pronašla telo ubijenog dečaka, a preliminarna istraga je pokazala da se osumjičeni i nastradali nisu poznavali. 

VAŽNO

HAOS NA VRAČARU SE NASTAVLJA: Još jedan deo zgrade se srušio!

SAMO U DJS NOVI JEZIVI DETALJI UBISTAVA KLANA VELJE NEVOLJE! Relaksirano snimali ubistva skaj telefonima ubeđeni da nikada neće biti otkriveni!

DAČIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Sa vodećom strankom delimo iste ciljeve!“

SAMO „NA PRAVOM MESTU“ HAPPY TV: Biljana Aleksić, supruga Mike Aleksića prvi put u javnosti o njegovom hapšenju i optužbama! Četvrtak 20.50

Ekstremno nasilje je retko u školama u Singapuru, koji ima jednu od najnižih stopa kriminala na svetu.

Zbog incidenta u prestižnoj River Veli srednjoj školi došlo je do brzog zatvaranja objekta, a đaci koji su se zatekli u to vreme u učionicama, uspaničeno su slali poruke prijateljima i roditeljima.

Neki su govorili i da su videli osobu kako maše sekirom, a kada je uhapšen osumnjičeni, đaci su pušteni.

PROČITAJTE JOŠ

VESIĆ: „Beogradjani USPELI smo, vakcinisana 750.321 osoba“

ĐERLEK: Vakcinisano 250 dece i 2.700 tinejdžera, nevakcinisanima koji imaju hronične bolesti, delta soj može da napravi ozbiljan problem

Konkretni dokazi, optužbe i svedoci protiv Tačija na suđenju u oktobru

UHAPŠEN ŠIJANOV SIN: Napao mladića(34)

Na današnjem sudskom saslušanju, osumnjičenom je stavljeno na teret ubistvo, što u Singapuru može da rezultuje i smrtnom kaznom, ali pošto je osumnjičeni maloletan, ukoliko se dokaže da je kriv, postoji mogućnost da dobije doživotnu robiju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter