Izvor: 24 sedam
22.07.2024 u 17:03
0

DIREKTORKA TAJNE SLUŽBE KIMBERLI ČITL BIĆE ISPITANA ZBOG ATENTATA NA TRAMPA:Tramp je ranjen u uvo u atentatu 13. jula u Pensilvaniji

Direktorka Tajne službe SAD Kimberli Čitl biće danas saslušana pred Kongresom u vezi sa neuspehom njene agencije da spreči atentat.

Čitl bi trebalo da se pojavi pred Odborom za nadzor Predstavničkog doma američkog Kongresa da bi je ispitali kongresmeni, preneo je Rojters.

NOVI ATENTAT NA TRAMPA :Džons saopštio užasavajuće vesti, cela Amerika na nogama (VIDEO)

Direktorka Tajne službe se suočava sa pozivima na ostavku koje su uputili republikanci, uključujući predsedavajućeg Predstavničkog doma Majka Džonsona i lidera manjine u Senatu Miča Mekonela.
Direktor Federalnog istražnog biroa (FBI) Kristofer Rej trebalo bi da se pojavi u sredu pred Odborom za pravosuđe Predstavničkog doma.

Podsetimo, Tramp je ranjen u uvo u atentatu 13. jula u Pansilvaniji, a jedan njegov pristalica je ubijen, dok su dvojica povređeni. Napadača, 20-godišnjeg Tomasa Kruksa, ubili su agenti Tajne službe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter