Izvor: Tanjug
19.11.2020 u 12:33
0

DOLIJALA KUMA MAFIJE: Uhapšena šefica bande zvana “tetkica”!

Rimska policija uhapsila je sedamdesetogodisnju Bjanku Zarfati, poznatu pod nadimkom “tetka Bjanka”, koja je kao šefica bande opztužena da je rasturala drogu u severnom delu Rima, piše list “Il fato Kotidiano”.

Snimci telefonskih razgovora otkrivaju da su se članovi bande međusobno sporazumevali koristeći šifrovani jezik, pa su drogu nazivali “pohovane kriškice”, “lazanje” ili “špageti sa školjkama”.

Kada je uhapšena “tetka Bjanka” se branila da je samo “razmenjivala kulinarske recepte”.

NAJVAŽNIJE DANAS

PLJUŠTE KAZNE ZA SLAVE I ŽURKE SA VIŠE OD 5 LJUDI: Po novom zakonu domaćinu preti kazna od 150.000 dinara

DR PELEMIŠ: Ako ne bude efekta mera već danas ili sutra, moramo ODMAH DA POOŠTRIMO MERE

DANAS PRETEŽNO SUNČANO I OSETNO TOPLIJE: Od petka naoblačenje

TEŠKA NOĆ U BELOM GRADU: Pet udesa do jutra, dva teška pada niz stepenice, rano jutros u Zemunu pronađeno BEŽIVOTNO TELO

GEJTS O PANDEMIJI KORONE: Sama ideja da neko odbija da nosi masku meni je neverovatno čudna!

GRAĐANI U PANICI: U Zemunu i na Paliluli tokom noći pregledano 205 pacijenata

Banda je bila specijalizovana za rasturanje kokaina, a telefonsko prisluškivanje je pokazalo da su se međusobno vajkali “da su retki koji još uvek rade ozbiljno, na stari način i kod kojih još uvek vredi data reč”.

Pored šefice “tete Bjanke”, uhapšeno je i desetk njenih saradnika, a za sedmoro je utvrđeno da su primali novčanu mesečnu pomoć države predviđenu za osobe koje su bez ikakvih ili sa prihodima manjim od minimuma za preživljavanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter