Izvor: Happy BSC
26.11.2021 u 13:49
0

DRAMA NA AERODROMU U AMSTERDAMU! Putnici zadržani u avionima – preti novi mutant korone!

Putnici dva leta kompanije KLM koja su jutros sletela u Šiphol iz Južne Afrike zadržani su u avionu na aerodromu. Oni se testiraju na koronavirus u vezi sa novom, verovatno zaraznijom varijantom otkrivenom u južnom delu Afrike.

GGD Kennemerland je odgovoran za testiranje putnika u Schipholu. Svi oni će dobiti PCR test na aerodromu, rekao je portparol. GGD će analizirati testove što je pre moguće. Očekuje se da svi budu testirani do 16.30 časova, a rezultati će biti dostupni oko 20.30 časova.

U međuvremenu, putnici će biti odvojeni od drugih ljudi u Schipholu. Aerodrom je u procesu postavljanja „privremene lokacije za prijem na aerodromu, dakle u obezbeđenoj zoni“, rekao je portparol. Kada se to uradi, portparol procenjuje da će „nekoliko stotina putnika“ biti dozvoljeno da se iskrcaju i tamo budu smešteni.

Jedan od letova sleteo je u Amsterdam oko 10.30 iz Kejptauna. Drugi let je sleteo pola sata kasnije iz Johanesburga. Nije poznato koliko je putnika na letovima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter