Izvor: Moskva online
23.08.2023 u 21:15
0

Drugi navodni avion Prigožin sleteo je u moskovsko Ostafjevo

Aerodrom opslužuje avione poslovne avijacije

Drugi poslovni avion Embraer ERJ-135BJ Legaci 650 sa repnim brojem RA-02748, koji se takođe pripisuje floti biznismena Jevgenija Prigožina, sleteo je na aerodrom Ostafjevo. O tome svedoče podaci servisa Flightradar24.


Popodne 23. avgusta poleteo je iz Moskve za Sankt Peterburg. Posle 40 minuta, vratio se nazad, dajući mali ugao. U ovom trenutku, služba ima napomenu da je let iz Moskve za Baku zakazan na brodu u četvrtak.

 

U sredu uveče, 23. avgusta, avion Embraer se srušio u Tverskoj oblasti u blizini sela Kuženkino . U avionu su bila tri pilota i sedam putnika, svi su poginuli, saopštilo je Ministarstvo za vanredne situacije. Avion je leteo sa aerodroma Šeremetjevo za Sankt Peterburg. Prema spisku putnika, među njima je i Evgenij Prigožin, prenosi Rosaviacija . Na licu mesta rade predstavnici organa reda i Ministarstva za vanredne situacije. SC je pokrenuo krivični postupak .

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter