Izvor: Alo
02.07.2024 u 11:27
0

DRVO PALO NA DETE (11): Tragedija posle strašnog nevremena

U Sankt Peterburgu 11-godišnji dečak je poginuo zbog pada drveta na njega tokom velikog nevremena, saopštila je pres-služba okružne uprave.

– Zaista, jedanaestogodišnji dečak je poginuo kada je drvo palo na njega – rekao je sagovornik agencije.

RUSI OTKRILI ISTINU O AMERIČKOM PREDSEDNIKU BAJDENU! „On je žrtva“

Prema njegovim rečima, dete je hospitalizovano u teškom stanju, ali ga nije bilo moguće spasiti.

Ranije je saopšteno da je u Sankt Peterburgu u ponedeljak uveče padala kiša, grmelo je, a duvao je i jak vetar. Zbog lošeg vremena, bašte i parkovi su od ponedeljka uveče zatvoreni za javnost.

Jak vetar je oborio drveće i slabo obezbeđene konstrukcije, oštećeno je 10 automobila, a na gradilište u aveniji Boljševikov pao je toranjski kran.

Kako je saopštilo Ministarstvo za vanredne situacije, jedna žena je poginula, a još jedna žena i dete su povređeni usled pada drveta u Aveniji Jurija Gagarina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter