Izvor: tanjug
07.11.2021 u 16:42
0

DRŽAVNI SAVET KINE: Pred zemljom dug put u zaštiti ekologije

 Kina ima pred sobom da pređe dug put kada je reč o zaštiti životne sredine, ocenio je danas njen Državni savet.

Državni savet je najavio „dubinsku“ borbu protiv zagađenja sa novim ciljevima za čistiji vazduh i vodu i mere za borbu protiv emisija gasova sa efektom staklene bašte. 

PROČITAJTE JOŠ: APEL DOBROVOLJNIM DAVAOCIMA KRVI! Stanje je ALARMANTNO! REZERVE KRVI SAMO ZA JEDAN DAN!

Saopštio je da je došlo do određenih poboljšanja što se tiče ekološke situacije u zemlji od pokretanja kampanje protiv zagađenja. 

PROČITAJTE JOŠ: DAČIĆ: Srbija aktivna u borbi protiv klimatskih promena

Međutim, Savet je naveo da će biti teško uhvatiti se u koštac sa zagađenjem i obezbediti ugljeničnu neutralnost do 2060. godine, kao što je obećao predsednik Kine Si Ðinping.

Kina je najveći svetski emiter gasova sa efektom staklene bašte.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter