Izvor: Tanjug
10.01.2022 u 14:42
0

DŽONSON RAZMATRA NOVA REŠENJA: Karantin od samo pet dana?

Velika Britanija je napravila napredak u borbi protiv omikron soja korona virusa i razmatra da smanji period samoizolacije koji bi trajao pet dana, izjavio je danas premijer te zemlje Boris Džonson, istovremeno upozorivši da je broj hospitalizovanih pacijenata zbog kovida porastao.

Upitan da prokomentariše smanjenje perioda samoizolacije sa sedam na pet dana, rekao je da vlada razmatra to, ali i da će pratiti savete naučnika. 

– Moramo da osiguramo da se zaustavi omikron. Pravimo odličan napredak. Međutim, trenutno u bolnicama imamo oko 18.000 ljudi, to je veliki skok u odnosu na prethodni peroid i brojke se i dalje povećavaju – kazao je Džonson, dodavši da se „možda oko 30 odsto“ hospitalizovanih inficiralo u bolnici. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter