Izvor: Tanjug
01.12.2020 u 08:19
0

EPIDEMIJA PTIČJEG GRIPA! Ubijeno 400 hiljada peradi

Južnokorejske vlasti su potvrdile da je na jednoj farmi za uzgoj peradi na jugozapadu zemlje izbila epidemija veoma patogenog virusa ptičjeg gripa H5N8, saopšteno je iz Svetske organizacije za zaštitu zdravlja životinja (OIE).

OVO MORATE ZNATI

SVETSKI DAN BORBE PROTIV HIV-a: Od januara do novembra inficirano 55 osoba

KORONA NE JENJAVA! Proglašena vanredna situacija na teritoriji Sombora

VANREDNA SITUACIJA I U IVANJICI! Specijalna bolnica prelazi u KOVID SISTEM

STANJE SVE GORE: Još jedan grad u Srbiji proglasio VANREDNU SITUACIJU!

Pozivajući se saopštenje južnokorejskog ministarstva poljoprivrede, OIE je izdala upozorenje na svom veb sajtu navodeći da je na jednoj farmi peradi u gradu Girin-riju ubijeno 19.000 pataka, preneo je Rojters.

SAZNAJTE JOŠ…

Užas kod Gadžinog Hana: Pronađeno telo u lokvi krvi!

VANREDNA SITUACIJA U JOŠ JEDNOJ OPŠTINI: Zaraženo 1.107 osoba!

PRVA SERIJA „SPUTNJIK V“: Bolnica u Rusiji počela da vakciniše civile protiv korone!

TUGA! Majka heroina spasila petoro dece od požara, i nastradala

Na šest farmi u tom delu zemlje preventivno je ubijeno još oko 392.000 kokošaka i pataka, saopštilo je južnokorejsko ministarstvo poljoprivrede.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter