Izvor: Tanjug, Novosti
13.11.2021 u 07:18
0

Epidemiološka situacija u Evropi se pogoršava

Epidemiološka situacija zbog korona virusa nastavlja da se pogoršava u Evropskoj Uniji i „vrlo je zabrinjavajuća“ u deset zemlja, objavio je danas Evropski centar za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC).

Od 27 članica bloka, Belgija, Poljska, Holandija, Bugarska, Hrvatska, Ceška Republika, Estonija, Grčka, Mađarska i Slovenija su kategoriji zemalja u kojima je stanje vrlo zabrinjavajuće, objavio je ECDC.

PROČITAJTE JOŠ: POKRENUTA ISTRAGA: Dva ruska padobranca poginula u Belorusiji!

Hrvatska i Slovenija prijavile su najviše novozaraženih u odnosu na broj stanovnika.

Pandemija kovida-19 i dalje se ubrzano širi u Evropi , a stanje se ove sedmice ponovo pogoršalo i u Latinskoj Americi.

PROČITAJTE JOŠ: SAD SPREMNE ZA NOVE SANKCIJE ETIOPIJI: Ukoliko se ne postigne napredak ka pregovaračkom procesu!

Sa 472.800 zaraženih dnevno ove sedmice širom sveta, stopa zaraženosti raste četvrtu nedelju zaredom.

Za razliku od ranijih sedmica, Evropa više nije jedino područje na kojem se situacija pogoršava. Područje Latinske Amerike i Kariba takođe pokazuje loš trend.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter