Izvor: Alo.rs
23.08.2023 u 21:17
0

EVO KO JE ČOVEK KOJI SE POGINUO SA PRIGOŽINOM!

Jevgenij Prigožin, šef paravojne formacije Vagner koji je pokrenuo oružanu pobunu u junu, bio je u privatnom avionu koji se srušio u Tverskoj oblasti u blizini Moskve, pri čemu je poginulo svih 10 ljudi u avionu, rekli su ruski zvaničnici. Među stradalima bi mogao biti, kako se navodi, navodno i Dmitrij Utkin, njegova desna ruka, prenose ruski mediji.

„NEKE ŽRTVE SU RASKOMADANE“: Avionu u kom je bio Prigožin otpali rep i krilo

Utkin je operativni komandant i lider Vagner grupe iza kulisa, za koga mnogi veruju da je bio suosnivač organizacije. Mračni bivši potpukovnik u ruskoj specijalnoj vojnoj jedinici „Specnaz“, Utkin je dobio nekoliko Ordena hrabrosti za svoja dela na bojnom polju i služio je u vojsci do 2013. godine.

Rozavijacija, ruska vazduhoplovna vlast, saopštila je da je Prigožin jedan od putnika navedenih na spisku koji se nalazio u poslovnom avionu „embraer koji se srušio u sredu uveče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter