Izvor: Kurir.rs
23.08.2023 u 21:24
2

PRERANO SAHRANJUJETE PRIGOŽINA: Vagnerovci podsećaju da je njihov vođa nepredvidiv, menjao je planove u poslednjem trenutku!

Novinska agencija Readovka, povezana sa Jevgenijem Prigožinom, saopštila je da je još uvek rano reći da je Prigožin umro.

– Prigožin je redovno zbunjivao sve menjajući svoje planove putovanja u poslednjem trenutku – navodi agencija.

Avion se srušio se u regionu Tver dok je leteo između Moskve i Sankt Peterburga. Na snimku objavljenom na internetu očigledno se vidi kako mali mlaznjak vuče oblak dima pre nego što je udario u zemlju i izbio u plamen.

Transponteri aviona koji se srušio severno od Moskve prestali su da šalju podatke oko 18.10 časova po lokalnom vremenu, pokazuju da je avion registrovan na vođu „Vagnera“ Jevgenija Prigožina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “PRERANO SAHRANJUJETE PRIGOŽINA: Vagnerovci podsećaju da je njihov vođa nepredvidiv, menjao je planove u poslednjem trenutku!”

  1. Nikako ne bi valjalo da je poginuo , sve se nadam da cemo ga videti na Kosovu , stoprocentno sam racunala na njega a sto se tice pada aviona u kojem je navodno bio Prigožin , ostaje da se vidi ko je ili podmetnuo eksploziv u avion ili da ga je gadjao sa zemlje , zato bi se trebalo osvetiti i za Gadafija i za Sadama i ne daj Boze sada i za Prigožina, nece biti tesko Putinu da dodje do toga. To su uradili oni kojima je Prigožin javaljajući se iz Afrike pretio odnosno oni koji su stvorili te kojima je on pripretio .
    A sto se tice gostovanja Bregovica , nisu oni njega odbili zbog njega samoga vec niti zbog pesme Kalasnjikov, vec zbog reci Bum, bum, bum, juriiiiš, bojali su se da kada se zapeva to ono uraaaa, uraaaa, uraaa, juriiiiis, juriiiiis, juriiiis , ne krenu svi sa koncerta u tako nesto protiv vlasti

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter