Izvor: Kurir/BSC Happy
11.04.2024 u 19:12
1

LUDACI KOJI DOVODE ŽIVOT STOTINA U PITANJE: Makljaža u AVIONU, morao prinudno da sleti u BEOGRAD (VIDEO)

Avion „San ekspresa“ koji je leteo iz Mančestera za Dalaman morao je da napravi prinudno sletanje u Beograd zbog incidenta koji je izazvao jedan putnik. Nakon ove neprijatnosti, avion je sa dva sata zakašnjenja stigao na svoje odredište, Dalaman.

Na snimcima koji su podeljeni na društvenim mrežama, vidljivo je kako jedan putnik vređa i viče na drugog, stvarajući neprijatnu atmosferu u avionu.

Ovakav nemili događaj sigurno je šokirao putnike, ali je na sreću situacija brzo rešena.

Reakcija avio-kompanije „San ekspres“ Nakon incidenta, avio-kompanija „San ekspres“ istakla je da je putnik izveden iz aviona od strane lokalne policije, a avion je nastavio svoj let ka Dalamanu. Istakli su da je bezbednost putnika njihov najveći prioritet i da su preduzeli sve mere kako bi osigurali siguran nastavak putovanja.

– Po sletanju u Beograd, putnika je iz aviona izvela lokalna policija, a avion je nastavio ka Dalamanu, planiranoj destinaciji. Ovaj incident nije usamljen slučaj, budući da je nedavno i policija izbacila putnika sa leta druge avio-kompanije zbog konzumiranja alkohola. Obe avio-kompanije, „San ekspres“ i druga avio-kompanija koja je imala sličan incident, ističu da imaju stroga pravila kada je u pitanju konzumiranje alkohola i da neće tolerisati ovakve neprijatne situacije u budućnosti.

Ovaj incident nas podseća na važnost poštovanja pravila i ljudskog ponašanja prilikom putovanja avionom, gde je svima u interesu da se obezbedi sigurnost i ugodnost tokom leta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “LUDACI KOJI DOVODE ŽIVOT STOTINA U PITANJE: Makljaža u AVIONU, morao prinudno da sleti u BEOGRAD (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter