Izvor: Kurir.rs
23.08.2023 u 21:31
0

BELA KUĆA LIKUJE ZBOG SMRTI PRIGOŽINA!

Jevgenij Prigožin poginuo je danas nakon što se privatni avion srušio u ruskoj Tverskoj oblasti, saopštila je ruska Federalna agencija za vazdušni saobraćaj.

PRERANO SAHRANJUJETE PRIGOŽINA: Vagnerovci podsećaju da je njihov vođa nepredvidiv, menjao je planove u poslednjem trenutku!

– Pokrenuta je istraga o padu aviona Embraer, do koga je došlo večeras u Tverskoj oblasti. Prema spisku putnika, među stradalima je i Jevgenij Prigožin – navodi se u saopštenju, prenosi TASS.

Predsednik SAD Džozef Bajden obavešten je da je došlo do pada aviona u kojem se nalazio Prigožin, saopštila je Bela kuća.

Portparol Saveta za nacionalnu bezbednost Bele kuće rekao je da „niko ne bi trebalo da bude iznenađen“ ako se potvrde izveštaji da je osnivač Vagnera Jevgenij Prigožin bio u srušenom avionu.

– Videli smo izveštaje. Ako se potvrdi, niko ne treba da bude iznenađen. Katastrofalan rat u Ukrajini doveo je do toga da je privatna vojska marširala na Moskvu, a sada čini se i do ovoga – rekla je portparol Saveta Adrijen Votson.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter