Izvor: Sputnjik
13.03.2022 u 22:51
0

FRANCUSKA OPOZICIONARKA KOJU SRBIJA VOLI Le Pen: Najbolji način da se pomogne Ukrajincima je da se postigne mir

Francuska političarka Marin Le Pen konstantovala je da ne bi želela da Francuska uđe u sukob sa Rusijom.

„Rat sa Rusijom bio bi visokog intenziteta i ne želim da Francuska učestvuje u njemu. Najbolji način da se pomogne Ukrajincima je da se postigne mir“, rekla je Le Pen.

Ona se osvrnula i na sankcije koje su Zapadne zemlje uvele protiv Moskve, rečima da se protivi restrikcijama koje će „načiniti francuski narod prvom žrtvom“.

„Embargo na ruski gas i naftu imao bi kataklizmičke posledice za Francuze. Ne želim da žrtvujem Francuze, njihovu kupovnu moć, njihove poslove, francusku ekonomiju“, rekla je Le Pen.

Podsetimo, Le Pen je jedna od retkih političara u Evropi za koju je Kosovo i Metohija „sveta srpska i hrišćanska zemlja“ i koja smatra da je prema Srbima načinjena ogromna nepravda devedesetih godina i da je Evropa dužna da tu nepravdu ispravi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter