Izvor: Daily Mail
11.02.2021 u 22:47
0

GORI BLAGO BRITANIJE: Prizor je UZNEMIRUJUĆI (FOTO/VIDEO)

Vatra se razbuktala podstaknuta jakim udarima vetra sa jugozapada

NE PROPUSTITE:

NE POSTOJI SAVRŠEN ZLOČIN: Problemi i greške u slučaju Belivuka

EKSPLOZIJE U BEOGRADU: Građani u strahu, a ovo je RAZLOG!

NOVI DETALJI HAPŠENJA BELIVUKA: Evo od kada je vođena akcija i ŠTA se SAZNALO

Ogromni plamen osvetljava nebo kilometrima unaokolo, dok nacionalni park Dartmur gori u požaru. Vatrogasci večeras pokušavaju da izađu na kraj sa velikom vatrenom stihijom u Dartmuru.

Plamen se mogao videti kilometrima daleko u Plimautu i istočnom Kornvolu na noćnom nebu. Desetine vatrogasaca pokušavaju doći do tačne lokacije koja se nalazi kod Kadliptauna u blizini Peter Tavija u Dejvonu. Fotograf Met Gajli je rekao da je prizor „biblijski“.



– Brda su poput siluete od dima.

Portparol vatrogasno-spasilačke službe za Dejvon i Somerset je rekao: „Naše posade trenutno su u Peter Taviju, ali još uvek nismo pristupili požaru.“

Rob Stimson, službenik za vanredne situacije nacionalnog parka Dartmur, rekao je za BBC da misli da je požar širok oko 5 kilometara i da nastavlja da se širi. Dodao je da su vatru podstakli žestoki vetrovi sa jugozapada.



Poslednjih dana u Dejvonu i Korvolu zabeleženo je mnoštvo slučajeva namernog izazivanja požara na močvarnom zemljištu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter