Izvor: Tanjug
04.02.2022 u 18:49
0

Grčka ukida vakcinisanima obavezan test za ulazak u zemlju

Grčka od ponedeljka 7. februara ukida za vakcinisane putnike koji stižu u tu zemlju obavezu da po dolasku pokažu negativan test na kovid-19, saopštio je danas ministar zdravlja Tanos Plevris.

Turisti će umesto toga morati da prilože važeći digitalni sertifakat EU o vakcinaciji da bi ušli u zemlju, prenosi grčki portal “Katimerini”.

U Evropskoj uniji će od 1. februara biti primjenjivana nova pravila koja se odnose na standardni period prihvatanja od devet meseci za EU digitalne sertifikate o vakcinaciji protiv korona virusa za putovanja unutar Unije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter