Izvor: Novosti
04.02.2022 u 14:38
0

HOROR! Trudnica iz Belorusije poginula na razgovoru za posao, mašina joj uhvatila kosu

Trudnica iz Belorusije poginula je u bizarnoj nesreći na razgovoru za posao u fabrici, kada joj je mašina uhvatila kosu i pokidala skalp.

Umida Nazarova (21), koja je bila u sedmoj nedelji trudnoće, aplicirala je za posao u fabrici Svarmet u Borisovu koja proizvodi žice i elektrode.

Dok su joj pokazivali fabriku, kosa joj se zakačila za jednu od mašina. 

– Kosa joj se obmotala oko vrata i uvučena je u mehanizam. Da nije ostala bez skalpa, njena kosa bi je udavila na licu mesta – rekla je njena majka Olga.

Nesrećna devojka je kasnije podlegla povredama.

– Uzeli su dva života, bila je u sedmoj nedelji trudnoće. Videli su da ima dugu kosu, zašto joj nisu dali nešto da je pokrije? – pitao je njen otac Dmitrij.

Beloruski istražni komitet saopštio je da je radnica fabrike koja je pokazivala Nazarovoj kako oprema radi, napravila pauzu da bi unela zapis u registar.

– Kada se okrenula, videla je da žena već leži na podu bez svesti. Kosa joj je bila umotana u mašinu – rekao je komitet.

Fabrika je platila njenu sahranu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter