Izvor: Tanjug
16.09.2021 u 16:46
0

IMUNIZACIJA U ŠVEDSKOJ: Moguća vakcinacija dece od 12 do 15 godina

Švedska će tokom ove jeseni ponuditi mogućnost vakcinacije protiv kovid 19 za decu uzrasta od 12 do 15 godina, najavio je danas švedski premijer Stefan Leven.

PROČITAJTE JOŠ:  Rusija završila testiranje novog RAKETNOG SISTEMA S-500: Uskoro ga šalje vojsci

On je na konferenciji za novinare naglasio da se ovom vakcinacijom sprečavaju teže i ozbiljne forme oboljevanja kao i da se smanjuje rizik da će deca da propuštaju nastavu zbog bolesti. 

PROČITAJTE JOŠ:  IMUNIZACIJA U NEMAČKOJ: Potpuno imunizovano 52 miliona građana

Više od 80 odsto Šveđana starijih od 16 godina do sada je primilo jednu vakcinu, a skoro 75 odsto njih je potpuno imunizovano protiv kovid 19.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter