Izvor: Happy BSC
23.03.2022 u 15:44
0

IVICA DAČIĆ O UKRAJINI ZA TV HAPPY: Ne bi trebalo da bude cilj ulazak u Kijev! PROPUŠTENA JE PRILIKA ZA MIRNO REŠENJE

Čemu vodi teritorijalna pretenzija Rusije? Na ova i slična pitanja, ogovor je dao Ivica Dačić, lider SPS u emisiji „Posle ručka“ na TV HAPPY.

-Mislim da ova situacija nije u vezi sa Kijevom. Cela ova operacija je motivisana da taj deo Ukrajine čine Rusi, jer taj deo Donbasa je mešavina Rusa i Ukrajina, da spreči da ukrajinska vojska zauzme Donbas. Smatram da ruska vojska hoće da spreči da  ukrajinska zauzme Donbas. Ja sam bio predsedavajući OEBS-a. Tamo sam bio više puta kada su vođeni ti pregovori. Niko nije poštovao te dogovore. Jedni su druge optuživali, ali uvek je Ukrajina htela da preuzme Donbas. Non je stop je Ukrajina imala te pretenzije. Drugi deo operacije je u vezi sa Krimom. To je taj deo operacija koji je vezan za more. Mislim da cilj ne bi trebalo da bude ulazak u Kijev. Kada pogledate, američke snage su uvek imale za cilj smenu vlasti. Ovde je propuštena prilika za mirno rešenje kada su Rusi predlagali to. Nadam se da će se postići neki dogovor o prekidu ratnih dejstava. Ne znam šta može da bude suštinski. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter