Izvor: tanjug
16.10.2021 u 08:55
0

JEZIVO! Na školskom izletu utopilo se 11 dece!

Jedanaest učenika se utopilo, a 10 je spašeno na školskom izletu koji je organizovan zbog čišćenja reke u indonežanskoj provinciji Zapadna Java, potvrdile su danas vlasti.

Lokalni zvaničnici saopštili su da je 150 učenika islamske srednje škole učestvovalo juče u čišćenju obale reke Kilur, kada je njih 21 skliznulo u vodu.

-Vremenske prilike su bile povoljne i nije bilo poplava.Ta deca koja su se utopila držala su se za ruke, jedan od njih se okliznuo, a drugi su za njim upali u vodu -naveo je lokalni zvaničnik. 

PROČITAJTE JOŠ:  STAV POLICIJE: Ubistvo britanskog poslanika teroristički napad

Meštani i spasilački tim uspeli su da izvuku 10 učenika, koji su transportovani u obližnju bolnicu, a neki izveštaji navode da su oni pokušavali da pređu reku, koja je popularna po raftingu, kada su upali.

PROČITAJTE JOŠ:  UŽAS U ALBANSKOM HOTELU: Nađena tela četvoro Rusa

Kiše uzrokuju česta klizišta i poplave u Indoneziji, a u februaru 2020. u poplavi je poginulo najmanje šest učenika, koji su se utopili u reci u okrugu Sleman na ostrvu Javi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter