Izvor: Tanjug
11.09.2022 u 09:52
0

KADIROV OŠTRO O KONTRAOFANZIVI: „Vratićemo gradove, NATO šejtani će biti poraženi!“

Čečenski lider – Ramzan Kadirov rekao je danas da će svi gradovi koje je Rusija izgubila u kontraofanzivi ukrajinske vojske u oblasti Harkov biti vraćeni nazad, a da će, „NATO šejtani“ biti poraženi.

KADIROV: Savezničke snage LNR i DNR se utvđuju u Soledaru! Spremaju se za preuzimanje potpune kontrole nad gradom!

Ministarstvo odbrane Rusije je u subotu saopštilo da su ruske trupe iz Balakleje i Izjuma pregrupisane u pravcu Donjecka kako bi se postigli ciljevi specijalne vojne operacije za oslobađanje Donbasa.

„Ministarstvo odbrane je razjasnilo situaciju, zbog čega su gradove Izjum, Kupjansk, Balakleju napustili, u pravcu Harkova“, podsetio je lider Čečenije, prenela je agencija RIA Novosti.

Kadirov je rekao da je 10 hiljada boraca spremno da ode tamo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Uskoro ćemo stići u Odesu , a vi ćete videti konkretne rezultate“, rekao je Kadirov u audio poruci na svom Telegram kanalu.

Kadirov je rekao da ne može nikoga da krivi za gubitak gradova, jer nije upoznat sa dubinom strategije.

„Međutim, znam jedno – Rusija će pobediti, a ovi NATO šejtani i zapadnoevropske obaveštajne službe, oni i njihovo oružje će biti potisnuti duhom naših boraca“, uveren je Kadirov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter