Izvor: KURIR
30.06.2020 u 16:26
0

KAŽNJENI USLED NEPOŠTOVANJA PROPISA: Zbog 17 kupača viška zatvorili plažu u Atini! Gazda mora debelo da plati!

Zbog nepoštovanja zdrastvenih protokola i mera zatvorena je plaža u blizini Atine i tri bara pored plaže.

Zatvaranje je propisano na 15 dana, dok će vlasnici platiti kaznu od 7.000 evra zbog nepoštovanja ograničenja o broju gostiju, prenose mediji.

SAZNAJTE JOŠ I OVO

OTRKIVAMO TAJNU NAJBOLJE ĆEVABDŽINICE: ĆEVAPI KAO IZ SNOVA!

ALBANAC UDARIO NA TAČIJA! Demo Beriša u „Ćirilici“: Tači je OTKAZAO POSLUŠNOST TRAMPU I ZATO MORA U HAG!

ZABLUDE ILI ISTINA: DA LI SE KINESKI ZID VIDI IZ SVEMIRA I KOJA JE NAJDUŽA CESTA NA SVETU (GALERIJA)

POČELA KONTROLA NOŠENJA MASKI U GRADSKOM PREVOZU

Prema zdravstvenim protokolima u Grčkoj, usvojenim zbog pandemije virusa Covid-19, plaže treba da rade sa ograničenim brojem posetilaca, a u trenutku kada su nadležni obavili kontrolu na plaži je bilo 237 ljudi, odnosno 17 više od dozvoljenih 220. 

Upravnici plaže tvrde da su poštovali mere, a u žalbi koju su podneli navode da na samoj plaži postoje delovi na koje se može ući kako bi se izbegao centralni deo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter