Izvor: Tanjug
07.01.2021 u 14:30
0

KOMISIJA: Smrt žene u Sloveniji nema veze sa vakcinacijom

Smrt korisnice staračkog doma u Sloveniji koja je preminula ubrzo nakon što je primila vakcinu Fajzer/Biontek ne izgleda da je povezana sa vakcinom, a žena je preminula zbog komorbiditeta, utvrdila je ekspertska komisija.

Portparol vlade za kovid-19 Jelko Kacin, rekao je danas da je to zaključak komisije sastavljene od infektologa, epidemiologa, kardiologa i predstavnika Agencije za medicinske proizvode, prenosi STA.

Kacin je ranije ove nedelje rekao da je žena nedavno imala infarkt i da je doživela još jedan nakon što je primila vakcinu.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

Mir Božiji, Hristos se rodi! SREĆAN BOŽIĆ!

OPRAŠTAMO BLIŽNJIMA: Episkop kruševački David o Božiću, običajima, i gubicima u SPC

DANAS SUNČANO I VEDRO: Sutra oblačno, na planinama sneg

ŠTA TREBA URADITI SA NOVČIĆEM IZ ČESNICE: Ako želite da vas prati sreća ispoštujte ovaj stari običaj

BOŽIĆNA POSLANICA SPC: Ako nam je cele godine tuga pritiskala srce, neka se danas rodi radost u njemu

Do jučerašnjeg dana Nacionalni institut za javno zdravlje primio je tri izveštaja o štetnim efektima vakcine, među kojima su smrt žene, jedna slučaj osipa koji je prošao za 15 minuta i jwedan slučaj bola u ruci koji je trajao dva dana.

U Sloveniji je do sada vakcinisano skoro 10.000 korisnika i zaposlenih u staračkim domovima, kao i hiljade zdravstvenih radnika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter