Izvor: BSC Happy
01.04.2023 u 17:38
0

„UKRAJINSKI NAPADI ĆE BACITI MOSKVU NA KOLENA“: Vašington procenjuje!

Institut za proučavanje rata, istraživački centar sa sedištem u Vašingtonu, smatra da će Ukrajina morati da pokrene seriju kontraofanziva, a ne samo jednu, da bi dobila prednost.

Operacije bi imale „dvostruki cilj da ubede Putina da prihvati dogovoreni kompromis ili da stvore vojnu realnost dovoljno povoljnu za Ukrajinu da Kijev i njegovi zapadni saveznici mogu sami da zamrznu sukob bez obzira na Putinove odluke“, navodi institut u procena objavljena ove nedelje.

Niksi ne sumnja da će obe strane nastaviti da „čupaju komadiće jedna od druge“ tokom narednih meseci u nadi da će steći prednost za pregovaračkim stolom. Može da predstoji period „napravi ili pauzi“: ako Kijev ne uspe da napreduje na bojnom polju sa svojim oružjem koje isporučuje Zapad, saveznici će možda postati nevoljni da mu pošalju više skupog hardvera.

POČINJE UKRAJINSKA KONTRAOFANZIVA? Prolećno buđenje uz najmoćnije naoružanje!

Ulozi su visoki: poraz Ukrajine bi „imao globalne posledice i neće postojati evropska bezbednost kako je (trenutno) razumemo“, rekao je Niksi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter