Izvor: ALO
22.10.2021 u 20:20
0

Kontroverzna BAKA DILER (72) umrla u zatvoru: Bila je osuđena zbog DILOVANJA KOKAINA, sudija joj je ispunio POSLEDNJU želju

Supružnicu su bili deo organizovane grupe koja je širom sveta sprovodila različite akcije krijumčarenja i dilovanja droge.

Suzan Klark ( 72) i Rodžer Klarak (72), bračni par iz Velike Britanije, bili su uhapšeni i osuđeni na osam godina 2019. godine zbog krijumčarenja 20 kg kokaina u različitim koferima. 

PROČITAJTE JOŠ:OTKRIVAMO: Ljudi sa ovih pet osobina su praktično NEUNIŠTIVI

Supružnicu su bili deo organizovane grupe koja je širom sveta sprovodila različite akcije krijumčarenja i dilovanja droge.

Par je takođe 2010. godine bio uhvaćen na krstarenju za Norvešku kako u koferima poseduju 240 kg kanabisa. 

„Baki dileru“, kako je dobila nadimak, dijagnostikovali su rak dojke u 2018. godine i dve godine provedene u zatvoru su pogoršale njeno zdravstveno stanje do te mere da su lekari odustali od lečenja.

Suzan je dobila mogućnost od strane sudije da se pred smrt vidi još jednom sa mužem, koji je izjavio da mu teško pada što nisu bili u Britaniji okruženi svojom porodicom. Par je imao osmoro unučadi i jedno praunuče.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter