Izvor: tanjug
14.09.2021 u 08:36
0

KORONA U KINI: Raste broj novozaraženih delta sojem korone

U još jednom gradu na jugoistoku Kine zabeležen je porast broja slučajeva kovida-19 izazvanih delta sojem korona virusa.

Nacionalna zdravstvena komisija saopštila je danas da je u poslednja 24 sata potvrđeno 59 novih slučajeva i svi su otkriveni u provinciji Fudžijan na istočnoj obali Kine.

PROČITAJTE JOŠ:  PREDSEDNIK SIRIJE U NENAJAVLJENOJ POSETI MOSKVI: Sastao se sa Putinom

Lučki grad Sjamen potvrdio je 33 slučaja u protekla dva dana, a još 59 slučajeva otkriveno je u Putianu.

Vlasti u Sjamenu su uvele zaključavanje, naredile zatvoranje zabavnih parkova i fitnes sala i otkazivanje grupnih aktivnosti, uključujući i one predviđene za predstojeći jesenji praznik.

PROČITAJTE JOŠ: URAGAN NIKOLAS PRETI LUJIZIJANI: Bajden proglasio vanrednu situaciju

Obustavljen je i autobuski saobracaj na dužim linijama do drugih delova pokrajine.

Kina je u velikoj meri zaustavila širenje korona virusa, ali se pojavljuju sporadična žarišta.

PROČITAJTE JOŠ: MEDIJSKI MRAK U AVGANISTANU: Prestalo sa radom najmanje 153 glasila

Epidemija delta varijante u julu i avgustu proširila se na nekoliko provincija i izazivala zabrinutost zbog pojave novih i zaraznijih sojeva virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter