Izvor: Tanjug
05.06.2022 u 18:38
0

KRITIKA ZAPADU IZ UKRAJINE Iz ministarstva odbrane saopšteno je da naoružavanje ne znači jednokratne pomoći: „Morate da nam pomažete DO POBEDE“!

Zapadni saveznici moraju da shvate da obezbeđivanje teškog naoružanja Ukrajini nije jednokratna pomoć, već se mora nastaviti do pobede, izjavila je zamenica ukrajinskog ministra odbrane Hana Malijar.

„Oružje je već pocelo da stiže, ali to nije dovoljno da se ruskoj vojsci pruži dovoljno snažan otpor. Uvek će nam biti potrebna podrška s obzirom da smo već ušli u dugotrajni rat. Zapad mora da shvati da ovo nije jednokratna pomoć, već pomoć do pobede“, poručila je Malijar, prenosi Si-En-En.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je poručila da su ukrajinski borci i vojska „zaista spremni“, upozorivši da ovakva motivacija i obuka nisu dovoljni da se Rusija savlada bez oružja.

KADIROV NAJAVIO NOVU TAKTIKU Lider Čečena će postaviti video-dokaze „uništavanja nacista, đavola i ukrajinske okupacione opreme“! (VIDEO)

„Zbog toga otvoreno poručujemo da nam je potrebna pomoć zapadnog sveta, posebno u oružju. Pre svega govorimo o protivvazdušnoj odbrani i teškom naoružanju“, istakla je Hana Malijar.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter