Izvor: Kurir
15.07.2024 u 11:01
0

KRUKS IZ STRELJAČKOG TIMA ODBIJEN JER JE LOŠE PUCAO: Isplivao novi snimak atentatora na Trampa

Tomas Metju Kruks, 20-godišnji atentator na Donalda Trampa kojeg su snajperisti Tajne službe likvidirali nakon što je pokušao da ubije bivšeg američkog predsednika na mitingu u Pensilvaniji, u srednjoj školi je izbačen iz streljačkog kluba i smatran je opasnim po okolinu.

Pored uznemirujućih priča osoba koje su ga poznavale iz školskih dana, sada se pojavio i video snimak Kruksovog diplomiranja.

SAM BOG ME JE SPASAO: Dimitrijević izneo svoje mišljenje o atentatu na Trampa

Frederik Mah, aktuelni kapiten streljačkog kluba srednje škole u gradiću Betel Park, koji je nekoliko godina mlađi od Kruksa, ispričao je medijima da je atentator na Trampa pokušao dok je bio učenik da uđe u taj tim.

Navodi se da je Kruks tada odbijen zato što je loše pucao iz puške.

Džonatan Majers, koji je bio član tima u vreme kada se Kruks tu prijavio, kazao je da je bilo nečeg zlokobnog u vezi sa njim.

– On ne samo da nije primljen u tim, već je od njega zatraženo da se više ne vraća tu pošto je mnogo loše pucao, pa je to smatrano, kao, opasnim – rekao je Majers za ABC njuz.

Drugi članovi tadašnjeg streljačkog tima kazali su da je Kruks ispričao neprikladne šale i da je generalno delovalo da nešto tu nije u redu.

 

@thegreatlondini.comThomas Matthew Crooks graduation video. Allegedly

♬ Demise of a Nation – Secession Studios

Objašnjeno je i o čemu se konkretno radilo.

– Ispričao je neke grube viceve koji nisu bili prikladni za školsko okruženje kada je oružje tu prisutno – kazao je jedan od Kruksovih školskih drugova, prenosi Dejli mejl.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter