Izvor: Tanjug
13.09.2021 u 19:55
0

KUKASTI KRST i drugi simboli belačkih rasističkih organizacija u vozilu uhapšenog stanovnika Kalifornije

Američka policija na Kapitol Hilu saopštila je danas da je rano jutros u blizini sedišta Nacionalnog komiteta Demokratske stranke uhapsila jednog stanovnika Kalifornije koji je u svom kamionetu imao više komada hladnog oružja sa ugraviranim kukastim krstom i drugim simbolima belačkih rasističkih organizacija.

PROČITAJTE JOŠ: OBEZBEĐEN NOVAC za nastavak rada Specijalnog suda za Liban

Policajci su u nedelju oko ponoći primetili da kamionet Dodž Dakota nema registarske tablice, već umesto njih sliku američke zastave, zbog čega su zaustavili vozilo i konstatovali da vozač u njemu drži bajonet i mačetu, hladno oružje koje je zabranjeno u okrugu Kolumbija.

Vozač je identifikovan kao 44-godišnji Donald Krejghed iz Oušnsajda u Kaliforniji i uhapšen je na licu mesta.

VAŽNO: U prisustvu Putina na vojnom poligonu u Novgorodu, počeli strateški vojni manevri Zapad 2021.

Hapšenje se dogodilo samo nekoliko sati pre nego što je šef policije Kapitol Hila Tom Mandžer saopštio novinarima da je odbor policije Kapitola odobrio zahtev da se ponovo postave privremene ograde oko zgrade Kongresa uoči skupa desničara planiranog za sledeću subotu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter