Izvor: Sputnik Srbija
21.11.2022 u 12:48
0

„LIČI NA NEKI DOGOVOR, NEMA TAKVIH SLUČAJNOSTI“ Lukašenko postavio važno pitanje o padu rekate u Poljskoj!

Raketa koja je pala na teritoriju Poljske bila je ukrajinska, a situacija u celini liči na dogovor, smatra predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko.

– Nešto je palo na teritoriju Poljske. Ali niko ne postavlja elementarno pitanje: zašto se ova pomahnitala raketa koju je ispalila ukrajinska vojska… tako okrenula i krenula u suprotnom pravcu (na zapad)? Jer, pucali su na istok – odatle lete ruske rakete. Neka odgovore profesionalci. To se ne dešava. Nema takvih slučajnosti – rekao je Lukašenko tokom sastanka sa predsednikom Udmurtije Aleksandrom Brečalovom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Lukašenko je primetio da „u tom trenutku, kada su Ukrajinci lansirali raketu S-300… nije bilo (ruskih) raketa u vazduhu“.

NEMAČKA NUDI POMOĆ POLJSKOJ: “ NATO mora bolje da postavi svoju vazdušnu odbranu“

– Kakve su objekte gađali? Oni ćute i Amerikanci ćute. Oni shvataju da i mi kontrolišemo ovu teritoriju, vidimo nešto. Zašto su baš za vreme samita G20 iznenada napali NATO državu, kako je to prvobitno predstavljeno? Bojim se da izvlačim zaključke, ali liči na neki dogovor, nema druge – rekao je beloruski predsednik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter