Izvor: Happy BSC
07.04.2022 u 11:20
0

LONDON ULAZI U RAT SA RUSIJOM! SARADNJA SA MOSKVOM JE GOTOVA! Ministarka spoljnih poslova Britanije je u centru NATO-a izrekla opasne reči

Doba saradnje sa Rusijom je gotovo, izjavila je britanska ministarka spoljnih poslova Elizabet Tras na radnoj večeri ministara spoljnih poslova u Briselu, saopštio je britanski Forin ofis.

Tras je rekla njenim kolegama iz NATO da je „Sporazum između NATO i Rusije mrtav“ i da je vreme da se odbaci zastareli pristup u ondosu sa Rusijom, preneo je CNN.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Aktom, potpisanim 1997. godine, smatra se da NATO alijansa i Rusija ne gledaju jedna na drugu kao neprijatelja, prema originalnom dokumentu.

Potreban nam je novi pristup bezbednosti u Evropi koji se bazira na odbranu, odvraćanje i otpornost„, kazala je ona.

Tras je naglasila da NATO ne može da dopusti „bezbednosne vakuume“ na istočnim granicama Alijanse i da bi trebalo da ponovo razmisli o podršci zemljama „uhvaćenim u mrežu ruskog uticaja“, kao što su Gruzija, Moldavija, Švedska i Finska.

Ona je takođe apelovala na partnere da pojačaju sankcije i naoružaju Ukrajinu „brzo i odlučno, kako bi se osigurao neuspeh Putina“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter