Izvor: kurir
09.06.2024 u 07:24
0

MARIJA ZAHAROVA OPTUŽILA MAKRONA: Agresivnom retorikom gura Evropu ka katastrofi!

Francuski predsednik Emanuel Makron svojom agresivnom retorikom gura evropski kontinent ka katastrofi, izjavila jeportparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.

Makron je, nažalost, dosledan u svojoj rusofobiji. Važno je da takvom agresivnom retorikom i monstruoznim kriminalnim akcijama pomaže da se evropski kontinent gurne ka katastrofi – rekla je Zaharova na marginama Međunarodnog ekonomskog foruma u Sankt Peterburgu.

Napomenula je da Makron i njegov tim nemaju iskustva u vladi, kao ni „u stvarnim poslovima ne samo u svetu, već i u svojoj zemlji“. Istovremeno, kako je dodala, tvrde da imaju ogroman značaj.

– Makron je neznalica, sudeći po njegovim izjavama. Možda ima mnogo diploma, ali to ništa ne znači – rekla je ona i istakla da njegove izjave ne odgovaraju realnosti.

Makron je ranije izjavio da ne isključuje mogućnost slanja trupa u Ukrajinu ako dobije odgovarajući zahtev iz Kijeva i ako Ruska Federacija probije linije fronta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter