Izvor: Tanjug
12.11.2021 u 21:13
0

MERKEL O POVLAČENJU TURSKIH I RUSKIH TRUPA IZ LIBIJE: Turska strana je rezervisana, dok je Rusija spremna da podrži inicijativu po principu reciprociteta!

Turska je rezervisana oko povlačenja trupa iz Libije, ali Rusija je rekla da je spremna da podrži povlačenje stranih snaga po principu reciprociteta iz te severnoafričke zemlje, izjavila je danas nemačka kancelarka Angela Merkel.

PROČITAJTE JOŠDMITIJ PESKOV SE VAKSINISAO: Evo za koje cepivo se odličio portparol rukog predsednika!

– Turska strana je rezervisana, ali ruska strana je priznala da bi to moglo da se uradi po principu reciprociteta- rekla je ona za medije.

PROČITAJTE JOŠSPREMNI ZA SARADNJU: Dogovoren virtuelni razgovor Bajdena i Sija

– Izbori 24. decembra igraju odlučujuću ulogu. Pripreme za izbore treba da budu izvršene na način da na kraju rezultat izbora bude prihvaćen- istakla je Merkel.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter