Izvor: Tanjug
05.08.2022 u 19:24
0

Ministar poljoprivrede Ukrajine Taras Visocki se nada da će se za nekoliko meseci povećati isporuke žita!

Ukrajina bi mogla da počne da izvozi žito ovogodišnjeg roda iz svojih luka u septembru, što je predviđeno je sporazumom postignutim uz posredovanje Turske i UN, izjavio je zamenik ukrajinskog ministra poljoprivrede Taras Visocki.

Ukrajina se nada da će za nekoliko meseci povećati isporuke žita na nivo od 3 do 3,5 miliona tona mesečno, dok će one u avgustu iznositi, kako se očekuje, milion tona, dodao je Visocki, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Takav obim izvoza omogućio bi Ukrajini da dobije dovoljno prihoda tako da ne mora da revidira svoje planove za narednu setvu, kazao je on.

UKRAJINCI OPTUŽUJU Nuklearna elektrana Zaporožje pogođena je u ruskom granatiranju!

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter