Izvor: Kurir
02.06.2024 u 18:43
0

MOGUĆE STRANO MEŠANJE: Prizor kao iz horor filma!

Pet kovčega sa natpisom "Francuski vojnici iz Ukrajine" otkriveno je u subotu u podnožju Ajfelove kule u Parizu, gde su 3 osobe privedene.

Policija istražuje „moguće strano mešanje“, saznaje agencija Frans pres.

VANEDNO STANJE ZBOG DENGA GROZNICE: Ušli smo u zonu epidemije, porast u celoj zemlji

Tri osobe su u subotu pre podne pored Ajfelove kule postavile posmrtne kovčege realne veličine, prekrivene francuskom zastavom i sa natpisom „Francuski vojnici iz Ukrajine“, a unutar tih sanduka bio je gips.

Vozač kombija koji je prevozio kovčege je priveden.

On je rekao policiji da mu je „plaćeno 40 evra da odveze osobe i teret“, rekli su policijski izvori i dodali da je on dan ranije doputovao iz Bugarske.

Još dve osobe su privedene na jednoj železničkoj stanici u Parizu, dok su se pripremale za put u Berlin, dodali su isti izvori.

Privedene su osobe bugarske, ukrajinske i nemačke nacionalnosti, navela je policija i dodala da je „istraga u toku kako bi se utvrdilo moguće strano mešanje“.

Parisko tužilaštvo potvrdilo je nacionalnost osumnjičenih i navelo da su oni i dalje u policijskom pritvoru zbog „nasilja sa predumišljajem“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter