Izvor: Alo
30.10.2021 u 13:44
0

MONSTRUOZAN ZLOČIN KOJI JE POTRESAO AMERIKU: Muž i žena iskasapili TRUDNICU hteli da joj izvade i uzmu bebu

Ronda Karlson je na kraju priznala krivicu i ispričala sve o planu koji je skovao njen suprug, a u kojem je i sama učestvovala.

Žena iz Alabame osuđena je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpuštanja zbog učešća u ubistvu trudne supruge njenog muža bigamiste. Oni su pored trudne žene ubili i članove njene porodice, uključujući dvoje male dece.

Ronda Karlson (48), priznala je krivicu  27. oktobra u vezi s ubistvima Kristin Smolvud Henderson 2015. godine, žrtvinog nerođenog deteta, njene majke Džejn Smolvud, njenog osmogodišnjeg sina Klejtona Danijela Čembersa i njenog jednogodišnjeg nećaka, Eli Sokolovskog.

Žena iz Alabame osuđena je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpuštanja zbog učešća u ubistvu trudne supruge njenog muža bigamiste.

Oni su pored trudne žene ubili i članove njene porodice, uključujući dvoje male dece.

Ronda Karlson (48), priznala je krivicu  27. oktobra u vezi s ubistvima Kristin Smolvud Henderson 2015. godine, žrtvinog nerođenog deteta, njene majke Džejn Smolvud, njenog osmogodišnjeg sina Klejtona Danijela Čembersa i njenog jednogodišnjeg nećaka, Eli Sokolovskog.

PROČITAJTE JOŠ:OTAC MONSTRUM: Pucao sinu u stomak jer mu smetalo što svira gitaru

Na dan ubistva, 5. avgusta, Kristofer i Ronda su se odvezli do svekrove kuće nedugo nakon što je Kristin otišla po svog sina Klejtona u školu.

Henderson je ušao u kuću, a Karlson je stajala kao stražar „kako bi se uverila da Kristin dolazi i kako bi ga obavestila da bude spreman“, kaže Gan.

Henderson je pucao u Kristininu majku u kuhinji, a zatim je više puta izbo nožem 15-mesečnog Elija dok je ležao u dečjim kolicima kolici u dečjoj sobi. Zatim je čekao da se Kristin i Klejton vrate kući.

-Kada su Kristin i Klejton ušli u kuću, on je prvo ubio Klejtona, a zatim napao Kristin u garaži- kaže on.

Gan kaže da osim što je upucao Kristin,  Henderson ju je „više puta ubo nožem i izvadio bebu iz njene utrobe i i nju ubo“.

Gan ističe da je par u jednom trenutku planirao da odgaja Kristinino dete.

-Zapravo su zajedno planirali da uzmu bebu i da je gaje- kaže on odaje da su hteli ga izvade iz utrobe, uzmu i napuste grad.

Nakon ubistva, Karlson je ušla s plinskom bocom i zapalili su kuću.

PROČITAJTE JOŠ:KORONA U AUSTRIJI: Novi rekord-preko 6.000 zaraženih za dan

Gan kaže da su i Henderson i Karlson uhvaćeni uz pomoć snimaka snimci sigurnosnih kamera. Snimljeni su kako ulaze i izlaze iz kuće.

Advokatica Ronde Karlson je istakla da je ona svesna da se „uvalila  preko glave“ i da smatra da je podlegla uticaju.

-Ona je toliko volela svog supruga da nema šta ne bi za njega uradila. Ona je izmanipuslisana -kaže advokatica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter