Izvor: Telegraf
13.09.2021 u 14:51
0

MONSTRUOZNO UBISTVO: Telo devojčice pronađeno je umotano u tepih i naslonjeno na drvo!

Državljanin Avganistana, četvrti migrant osumnjičen za silovanje i ubistvo devojčice(13)  , uhapšen je u Velikoj Britaniji i suočava se sa izručenjem.

U pitanju je preostali od četvorice migranata za kojim se traga . Trojica migranata iz Avganistana su ranije uhapšena zbog zločina u Austriji.

Rasuili Zubaidulah (22) ušao je u Veliku Britaniju brodom sa izbeglicama i zatražio azil koristeći lažno ime, samo nekoliko nedelja nakon što je devojčica pronađena mrtva u Beču.

PROČITAJTE JOŠ:   ZAPLENJENO 1.200 BOKSOVA: Krio cigarete u krovu automobila!

Bio je u hotelu istočno od Londona dve nedelje, sve dok austrijska policija nije dojavila kolegama u Britaniji,

PROČITAJTE JOŠ: Tereti se za ubistvo studenta Mileusnića: SUTRA PRESUDA „UBICI SA TVITERA“!

Zvaničnici su ga uhapsili 29. jula i on se sada suočava sa izručenjem.

Zubaidulah je osumnjičen za silovanje i ubistvo devojčice, čije je telo pronađeno 26. juna umotano u tepih i naslonjeno na drvo u Beču.

Devojčica je drogirana, grupno silovana i nakon toga zadavljena.

Austrijska policija pokrenula je potragu za grupom avganistanskih izbeglica za koje veruje da su odgovorni, a uhapsila je još trojicu muškaraca.

PROČITAJTE JOŠ: NAPOKON: Ognjen(18) pušten iz pritvora posle četiri meseca!

Veruje se da je migrant zvaničnicima u Kentu dao lažno ime kada je 18. jula stigao u Veliku Britaniju.

Nakon toga se pojavio u sudnici 3. septembra putem video linka, sledeće pojavljivanje zakazano je za 1. oktobar, a uhapšeni se suočava sa saslušanjem o izručenju u januaru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter