Izvor: Happy BSC
14.04.2022 u 08:20
0

MOSKVA GORI! SVE JE U PLAMENU! NASTAO JE HAOS U RUSIJI! Raketa je doletela i uništila Putinov ponos (VIDEO)

Ruska krstarica Moskva teško je oštećena u eksploziji municije koja se desila posle požara na palubi, objavile su jutros ruske državne agencije, pozivajući se na ministarstvo odbrane.

– Zbog požara je eksplodirala municija na raketnoj krstarici Moskvi. Brod je teško oštećen – saopštilo je ministarstvo, a prenose agencije Tass i Ria Novosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Svi članovi posade su evakuisani, a pokrenuta je istraga o odgovornosti za izbijanje požara, prenosi Jutarnji list.

LUKA U MARIUPOLJU U RUKAMA RUSA Iz Moskve poručili da se više od 1000 ukrajinskih vojnika predalo, a ostaci jedinica Azova neće pobeći! (VIDEO)

U izveštajima agencija nije navedeno gde se incident desio.

Ukrajinska strana je ranije objavila da krstarica Moskva gori, pošto su je pogodile ukrajinske rakete. Guverner Odeske oblasti Maksim Marčenko rekao je da su „rakete Neptun koje štite Crno more napravile veliku štetu na tom ruskom brodu“.

Savetnik ukrajinskog predsednika Oleksij Arestovič potvrdio je na Youtubeu ukrajinske udare na brod, ali nije otkrio njegov položaj.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter