Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 09:24
0

NA IVICI SMO NUKLEARNOG RATA! SVE OPCIJE SU NA STOLU! London je izdao DRAMATIČNO saopštenje i zapretio Rusiji

Sve opcije su na stolu, kao odgovor na bilo kakvu upotrebu hemijskog oružja u Ukrajini od strane Rusije, saopštio je britanski ministar za oružane snage Džejms Hipi.

KREĆE KRVAVI RAT U EVROPI! SPREMITE SE! Alarmantno upozorenje upravo je stiglo iz Francuske, u Parizu je zavlado strah

Postoje neke stvari koje prelaze sve granice, a na upotrebu hemijskog oružja će uslediti odgovor i sve opcije su na stolu za to kakav bi taj odgovor mogao biti„, pojasnio je britanski zvaničnik za Skaj njuz, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Britanska ministarka spoljnih poslova Liz Tras izjavila je u ponedeljak da Britanija radi sa svojim partnerima na proveri verodostojnosti izveštaja da su ruske snage možda koristile hemijska sredstva u napadu na Mariupolj, navodi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter