Izvor: Telegraf
12.09.2021 u 22:22
0

NAJMANJE ČETIRI OSOBE POGINULE TOKOM PRINUDNOG SLETANJA U RUSIJI: Spasioci i dalje izvlače povređene!

Jedan pilot je poginuo, drugi je u stanju šoka.

Najmanje četiri osobe poginule su tokom prinudnog sletanja aviona Let L-410 u tajgi u Rusiji, u sibirskom regionu Irkutsk, izjavio je danas portparol Centra za upravljanje krizama.

PROČITAJTE JOŠUN:Od sutra novčana pomoć siromašnima u Gazi!

– Tri putnika i jedan pilot su poginuli. Drugi pilot je u stanju šoka – rekao je portparol za TASs. Ostalih 12 osoba je povređeno, dve se još nalaze unutra aviona i spasioci pokušavaju da ih izvade.

Putnički avion L-410 kojim je upravljala avio-kompanija „Aeroservis“prinudno je sleteo danas popodne u tajgu četiri kilometra od svog odredišta u naselju Kazačinskoje, koje se nalazi 500 kilometara od Irkutska.

PROČITAJTE JOŠGRČKI PREMIJER MICOTAKIS NAGLASIO: Grčka će nastojati da blokira potencijalni talas avganistanskih izbeglica!

Avion se tokom sletanja zapalio, pao u tajgu i dezintegrisao, javio je ranije TASS.

U avionu se nalazilo 14 putnika i dva člana posade.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter