Izvor: Sputnjik
28.06.2021 u 22:56
0

NAPADNUTI SMO! Amerikanci potvrdili da im je RAKETIRANA vojna baza! (VIDEO)

U sirijskoj provinciji Dejr el Zor u blizini naftnog polja „Omar“ raketirana je američka vojna baza, javila je sirijska državna televizija „Surija“.

NAJVAŽNIJE: 

DETALJI HAPŠENJA IZETBEGOVIĆA: U „Ćirilici“ otkrivena prava istina događaja na sarajevskom aerodromu!

BEOGRAD POZDRAVIO VIDOVDANSKE ŠAMPIONKE! Luda žurka na balkonu: Čast nam je što predstavljamo Srbiju! (VIDEO)

NAJVEĆE PRIZNANJE GRADA: Premijerki Brnabić uručena Vidovdanska nagrada u Kruševcu

DAČIĆ IZ BRISELA: Spremni smo na kompromise, ali ne USLOVLJAVANJA!

ŠPANCI SPAKOVALI HRVATIMA PET KOMADA! „Šahovničari“ idu kući, kakav spektakl u Kopenhagenu!

Američka koalicija kasnije je potvrdila napad na svoje snage u Siriji.

– Prema prvim podacima, oko 19.44 po lokalnom vremenu američke snage u Siriji napadnute su nizom raketa. Prema preliminarnim procenama, nema žrtava ili štete. Daćemo detalje kada budemo imali više informacija – napisao je predstavnik američke koalicije Vejn Maroto na svom Tviteru.

Ilegalna američka vojna baza u blizini naftnog polja ‘Omar’ na istoku provincije Dejr el Zor podvrgnuta je raketnom napadu.

​Ranije u ponedeljak Pentagon je saopštio da su Sjedinjene Američke Države izvele vazdušne napade na objekte proiranskih ustaničkih grupa u pograničnoj oblasti Iraka i Sirije. Napadi su izvršeni kako bi se odstranile pretnje i kao odgovor na seriju napada usmerenih na „interese Sjedinjenih Američkih Država“ u Iraku. Pentagon je naglasio da su napadi izvedeni na skladišta oružja i operativne objekte koje koristi nekoliko grupa, uključujući i Kataib Hezbolah i Kataib Said el Šuhada.

Sa svoje strane, sirijsko Ministarstvo spoljnih poslova osudilo je ove napade, navodeći da takva dejstva predstavljaju kršenje suvereniteta Sirije i Iraka i pozvalo Vašington da odmah odustane od zadiranja u teritorijalni integritet zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter