Izvor: Tanjug
17.12.2020 u 21:44
0

NEVEROVATNO! Instruktor IZGUBIO DECU u pećini tokom vežbe orijentacije

Deca koja su jutros nestala u pećinama kod Moskve pronađena su i nalaze se van životne opasnosti, saopšteno je iz Ministarstva za vanredne situacije u Moskovskoj oblasti.

OVO MORATE ZNATI

DR JANKOVIĆ O NOVIM MERAMA: Koliko je realno njihovo popuštanje, proslava Svetog Nikole

JEZIVA ISPOVEST MAJKE DEVOJČICE (16) IZ IVANJICE: „Bivši joj je pretio ubistvima, silovanjem, tukao je…“

ŠOK priča iz BRESTAČA: Darko spava sa porodicom na LEŠEVIMA, zbog toga ih prate NESREĆE

– Deca su pronađena živa, osećaju se dobro – rekao je izvor iz Ministarstva, dodajući da deci nije potrebna medicinska pomoć.

Instruktor koji je vodio grupu u pećine Sjani u Moskovskom regionu rekao je spasiocima da je izgubio decu tokom vežbe orijentacije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter