Izvor: Alo
21.07.2024 u 14:22
0

NIJE IMAO DISCIPLINSKIH INCIDENATA: Otkriveni ŠOKANTNI detalji o napadaču!

Atentator na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, Tomas Metju Kruks nije bio član streljačkog tima, nije bio maltretiran uprkos prethodnim izveštajima, tvrdi škola.

Srednja škola koju je pohađao neuspeli ubica Donalda Trampa, Tomas Metju Kruks ispravlja evidenciju o nekoliko tačaka o tinejdžerskim godinama poremećenog i misterioznog strelca – uključujući poricanje tvrdnji da se okušao u njenom streljačkom timu, da je bio žrtva maltretiranja i da je pretio da će pucati u školi, piše New York Post.

RUSIJA OTVORENA ZA OBNOVU SPORAZUMA O TRANZITU GASA: Brisel pregovara s Azerbejdžanom

Srednja škola Betel Park „nema evidenciju“ o Kruksu (20) koji se okušao u timu za strelce, navodi se u saopštenju.

– Trener se ne seća da ga je sreo. Međutim, moguće je da je Kruks neformalno prisustvovao treningu, pucao i više se nije vratio – navodi se u saopštenju.

– Nemamo evidenciju o tome – kažu u školi.

Dvojica bivših drugara iz razreda izjavila su ove nedelje da se Kruks okušao u streljačkom odredu u školi Betel Park u Pensilvaniji, ali je izbačen zbog „komično lošeg“ pucanja i da je davao zabrinjavajuće komentare.

Srednja škola Betel Park takođe je zavela u zapisnik kako je razbila „bolnu zabludu“ da je Kruks bio maltretiran tokom srednjoškolskih godina.

– Prema našoj evidenciji, Kruks je bio odličan učenik, redovno je pohađao školu i nije imao disciplinskih incidenata, uključujući one koji se odnose na maltretiranje ili pretnje – insistira se u saopštenju, uz napomenu da škola „vodi detaljnu evidenciju, uključujući učinak, pohađanje, disciplinsku istoriju i zdravstvene kartone svih učenika“.

Betel Park je osudio optužbe da je Kruks koji je zavšio školu i maturirao 2022. godine ikada pretio nasiljem školi.

– 2019. godine došlo je do nesrećnog incidenta koji je uključivao pretnje koje je drugi učenik uputio određenim školskim administratorima. Taj incident je temeljno istražen i brzo rešen, a umešani učenik je dobio odgovarajuću disciplinsku meru – objašnjavaju iz škole.

– To nije imalo nikakve veze sa Tomasom Metjuom Kruksom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter