Izvor: INFORMER
29.06.2024 u 11:21
0

NJUJORK TIMES TRAŽI OSTAVKU! CEO SVET SE SMEJE DEMENTNOM STARCU NA ČELU AMERIKE: Udarna vest iz SAD!

Ugledni američki dnevnik Njujork tajms šokirao je američku i svetsku javnost naslovnom stranom u kojoj poziva aktuelnog predsednika SAD Džoa Bajdena da se povuče iz kampanje!

Kolegijum Njujork tajmsa u uvodniku pod naslovom „Da bi služio svojoj zemlji, predsednik Bajden treba da odustane od trke“, pozvao je Bajdena da se povuče kao potencijalni demokratski kandidat u predsedničkoj trci 2024.

Tekst je objavljen dan nakon njegovog užasnog nastupa u debati protiv Donalda Trampa, navodi CNN.

Nakon insistiranja da je Bajden (81) „predsednik dostojan divljenja“, list sada zaključuje da se aktuelni predsednik pojavio na sceni kao „senka velikog javnog službenika“ i da će se upustiti u „bezobzirno kockanje“ ako nastavi kandidaturu, prenosi CNN.

„Nema razloga da stranka rizikuje stabilnost i bezbednost zemlje primoravajući glasače da biraju između nedostataka gospodina Trampa i nedostataka gospodina Bajdena“, stoji u tekstu, uz napomeni da je „prevelika opklada nadati se da će Amerikanci prevideti ili zanemariti starost i nemoć gospodina Bajdena koje vide sopstvenim očima“.

Uvodnik je objavljen dva sata nakon što je Bajden stigao u Njujork na prvu dvodnevnu akciju prikupljanja sredstava, koja će uključivati i skup u Hemptonsu u subotu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter