Izvor: Alo.rs
24.10.2022 u 22:06
0

NOVI POTEZ MOSKVE, NEKI BI REKLI TAKTIČKI: Svi koji se odazovu na MOBILIZACIJU biće nagrađeni!

Porodice mobilisanih regruta iz ruske republike Ingušetije mogu da računaju na dobijanje parcele za stambenu izgradnju, izjavio je danas šef regiona Mahmud-Ali Kalimatov.

– Doneo sam odluku da porodicama mobilisanih iz Ingušetije obezbedim parcele i to će im biti značajna podrška, napisao je Kalimatov na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da će se pitanjem dodele parcela baviti ministarstvo za imovinsko-pravne odnose, u dogovoru sa opštinama.

– Gradonačelnici su rekli da će da pomognu porodicama mobilisanih u pripremi dokumenata za dobijanje parcele za individualnu stambenu izgradnju i da je na ministarstvu za imovinsko-pravne odnose da dovrše ostatak procedure, dodao je Kalimatov.

Doneta uredba o pomoći mobilisanim Rusima, ruski premijer Mišustin otkrio šta ona označava!

On je dodao da su osim toga sa rektorom Inguškog državnog univerziteta Fatimom Albakovom dogovoreni posebni preferencijalni uslovi za mobilisane i članove njihovih porodica za prijem na mesta na Inguškom državnom univerzitetu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter