Izvor: Tanjug
30.01.2021 u 07:33
0

Obavezno nošenje maski u javnom transportu

Američki Centar za kontrolu i prevenciju bolesti izdao je naredbu koja stupa na snagu u ponedeljak da je nošenje maski obavezno u svim sredstvima javnog prevoza.

Predsednik SAD Džo Bajden naredio je federalnim agencijama da „odmah preduzmu akciju“ da se uvede obavezno nošenje maski na aerodromima i na putničkim letovima, u vozovima, putničkim brodovima, autobusim i u svim ostalim sredstvima javnog prevoza, prenosi Rojetrs.

OVO MORATE ZNATI

PISMO ŠEFICE EVROPSKE KOMISIJE VENT: Vlast u Srbiji posvećna konsultacijama o ustavnim reformama

HOROR U NOVOM SADU: U katakombama Petrovaradinske tvrđave nađeno telo umotano u ćebe!

RAZBIJANJE LAŽI: Nova emisija na Happy TV „TEORIJA ZAVERE“ (NEDELJA OD 20.50 ČASOVA)

Federalne agencije moraju sprovesti predsedničku naredbu o obaveznom nošenju maski u svim federalnim zgradama i na posedima.

U internoj belešci Bele kuće, putovanja zaposlenih u federalnim institucijama moraju se ograničiti samo na „hitna, neodložna“, a dozvoljeni broj zaposlenih prisutnih na radnom mestu ograničen je na 25 odsto.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter